Biologische streekmarkt Proef Twente: 24 juni

Op zondag 24 juni is er van 11:00–16:00 uur weer een zomerse biologische markt met streekproducten bij bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark. Op deze kleinschalige en sfeervolle biologische markt zijn allerlei biologische producten te proeven en te koop.

Op de markt in het Ledeboerpark staan kraampjes van biologische zorgboerderij De Viermarken met diverse producten waaronder brood en groente, biologische streekbieren en –sappen van Jan van de Windmolen, Green Matters met 'Bloemen en kruiden op je bord' en een rijdend theehuisje, biologische chutney's en jammen van Flores del Campo, Martin Meester met zijn heerlijke eigengemaakte wijnen, sappen en jams en natuurlijk is er ook biologisch ijs te koop van ijsboerderij Oude Hesselink. Aan gezondheid en vitamines is er geen gebrek op deze gezellige kleinschalige markt met een hoog ontstressgehalte.

Bron: Uit in Enschede

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.