Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Organic Days in Cyprus': 24-26 september

De IFOAM EU Group heeft de 'Organic Days in Cyprus' aangekondigd. Deze zullen plaatsvinden tijdens het 'Cypriot EU Council Presidency' op 24, 25 en 26 september. De bijeenkomsten worden gehouden in het Sun Hall Hotel in Larnaca (Cyprus).

Maandag 24 september wordt voorafgaand aan de conferentie een excursie gehouden met als thema de landelijke economie en samenleving in Cyprus - uitdagingen en kansen. Op dinsdag 25 september is het onderwerp biologische en duurzame landbouw - toepassing van innovaties om te reageren op EU-uitdagingen. Op woensdag 26 september is het onderwerp toekomstige landbouwsystemen in tijden van klimaatverandering - plattelandsontwikkeling en duurzame landbouwbenaderingen voor mediterrane gebieden en daarbuiten.

'The Organic Days' zijn het resultaat van een samenwerking tussen de IFOAM EU Group, het 'Cyprus EU presidency, de Europese Commissie, Padybio en 'TP Organics'. Meer informatie kan ingewonnen worden via: events@ifoam-eu.org

Publicatiedatum: