Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RE-5 steunt SteppenTegenKanker met bio-katoenen T-shirts

Tholen - RE-5 ondersteunt SteppenTegenKanker met twee speciale T-shirts en een sweatshirt van GOTS biologisch en Max Havelaar Fairtrade katoen. Hein Voss, oprichter van het kledingmerk, werd onlangs benaderd door Robert van Wanrooij. "Robert is initiatiefnemer van SteppenTegenKanker in de regio IJsselstein. Zelf was hij al bekend met ons merk en hij vroeg ons of wij dit initiatief wilden ondersteunen door er met hem een T-shirt voor te ontwikkelen. Daar heb ik geen seconde over na hoeven denken", vertelt Hein.



Er zijn twee verschillende T-shirts gemaakt. Het eigentijdse design is er op een duurzame en verantwoorde manier op gedrukt. Op 25 augustus zal SteppenTegenKanker wederom per step de Alpe D'Huez gaan beklimmen. Hein werd ook gevraagd om zelf mee te steppen. "Daar moet ik wel nog even over nadenken."

Robert en Hein waren het er meteen over eens dat de T-shirts van RE-5 heel goed bij de actie passen. "Het klikte eigenlijk meteen tussen RE-5 en SteppenTegenKanker. We zijn samen echt met iets moois bezig. Robert gaf aan dat het in ieder geval zeker is dat er geen mensen ziek zullen worden van het dragen van deze pure & fair T-shirts", aldus Hein.



Van elk verkocht T-shirt gaat minimaal 7,50 euro naar het goede doel. En voor de wat koudere dagen is ook alvast een sweatshirt ontworpen, daarvan gaat in ieder geval 10 euro naar het goede doel. Zaterdag 9 juni wordt het officiƫle startschot van de actie gegeven bij het 'Brandspuithuisje' aan de IJsselstraat in IJsselstein.

Voor meer informatie:

Hein Voss
RE-5
030 7854703/06 46351763
info@re-5.nl
www.re-5.nl
 
www.steppentegenkanker.nl