Donderdag Gezonderdag op 31 mei

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds organiseert in samenwerking met Meneer Fruit op donderdag 31 mei 2012 Donderdag Gezonderdag, een speciale dag om op het werk lekker en gezond van fruit te genieten.

Wat is Donderdag Gezonderdag?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds organiseert elk jaar in de laatste week van mei een actie in het kader van Kanker Preventie Week. Dit jaar organiseert het fonds op 31 mei Donderdag Gezonderdag. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor fruit op de werkplek. Door fruit op de werkplek aan te bieden kunnen werkgevers hun personeel aanmoedigen gezonder te eten.

Waarom fruit op het werk?

Gezonde medewerkers betekent minder ziekteverzuim. Door uw medewerkers fruit op het werk aan te bieden draagt u bij aan hun gezondheid, motivatie en productiviteit. Fruit is een uitstekend gezond alternatief voor snoep en vette snacks. En... fruit is gewoon lekker.

Speciale aanbieding

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds wil op Donderdag Gezonderdag op 31 mei 2012 zoveel mogelijk bedrijven ertoe aanzetten een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheid van hun medewerkers. Wat krijgt u als u meedoet?

Het fonds biedt een speciaal actietarief voor fruit op het werk. U kunt eenmalig meedoen of voordelig een wekelijks abonnement afsluiten bij Meneer Fruit. U krijgt vers en gevarieerd fruit geleverd met 5% korting (bij het nemen van een wekelijks abonnement krijgt u een jaar lang deze korting). Nog eens 5% wordt door Meneer Fruit gedoneerd aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. U profiteert dus niet alleen van de korting, maar draagt ook bij aan de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds: een toekomst met minder kanker. Kijk snel op het aanmeldingsformulier voor de aantrekkelijke prijzen.

U ontvangt daarnaast voorlichtingsmateriaal van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds om uw medewerkers te informeren over het belang van gezond eten en leven.

Uw logo op onze website

Bij deelname plaatsen wij, indien u dat wenst, het logo van uw organisatie op een speciale Donderdag Gezonderdag-pagina op de website. Zo laat uw organisatie zien een gezonde werkplek te zijn en achter de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds te staan.

Doe ook mee!

Meld u nu aan voor een abonnement of een éénmalige bestelling van werkfruit en maak van 31 mei een Donderdag Gezonderdag!

Neem voor meer informatie contact op met Germund Daal, Communicatie Coördinator, via informatie@wcrf.org of 020 3449592.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.