Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EcoKadobon: online te bestellen duurzaam (relatie)geschenk

Het ideale duurzame cadeau is nu gewoon online te bestellen en je hebt het direct in huis: de EcoKadobon. De EcoKadobon is een online cadeaubon die bij vele leuke milieuvriendelijke webwinkels te besteden is. Je koopt de EcoKadobon online en je kan de bon direct ontvangen (als PDF) en uitprinten. Ook kun je de bon per e-mail laten opsturen naar de ontvanger mét een persoonlijke boodschap. Liever per post? Dat kan ook, je ontvangt de bon dan binnen 24 uur thuis.

Geef groen

Wil je de EcoKadobon als cadeau geven? Je kunt de bon online kopen via de website, daarbij kun je kiezen uit verschillende waarden, variërend van 10 tot en met 100 euro. De bon kan ook door bedrijven worden aangeschaft, waarbij het bedrijfslogo op de bon gedrukt kan worden. Een ideaal duurzaam relatiegeschenk.

Inwisselen

Op de site www.ecokadobon.nl zijn de verschillende webwinkels te vinden waar de bon besteed kan worden. De ontvanger kan bij voorbeeld zijn of haar eigen verwenpakket samenstellen met biologische thee en natuurlijke cosmetica of biologisch beddengoed van Pure Coverz. Maar er kan ook worden gekozen voor een nieuwe set stijlvolle eco yogakleding of een mooie duurzame tas of jas van het hippe merk de Groene Knoop.

Geef dus net dat beetje extra: geef groen. De EcoKadobon is een initiatief van EcoGoodies, hét overzicht van de beste milieuvriendelijke webwinkels, in samenwerking met Kadobon Online. 
Publicatiedatum: