OTC-Belgium lanceert www.bio-endive.com

Vanaf heden is de website www.bio-endive.com in de lucht. Deze website is een concept van OTC-Belgium waarop de biologisch geteelde witlof van haar telers een hoofdrol speelt.

De website richt zich op vier doelgroepen: telers, handelaren, retailers en consumenten. Bezoekers kunnen voor uiteenlopende informatie over biologische witlof terecht op de website: van de teeltwijze van witlof, het unieke en persoonlijke verpakkingsconcept van bio-endive.com, het verschil tussen conventionele en biologische witlof, smakelijke recepten, informatie over de telers, tot nieuwsfeiten en een agenda aan toe. Bio-endive.com heeft een frisse uitstraling en is voorzien van veel foto's over de telers, de teelt, de recepten en de speciale witlofdozen.OTC-Belgium is ervan overtuigd dat de website bio-endive.com van toegevoegde waarde is om het imago van witlof te verbeteren. Witlof is een groenten die onder jongeren uit de mode is geraakt. Met www.bio-endive.com wil OTC-Belgium laten zien dat witlof een veelzijdige groente is. De recepten op de website zijn divers en gaan verder dan het traditionele recept van witlof met ham en kaas uit de oven.

Bio-endive.com is een concept van OTC-Belgium, een specialist in het vermarkten van biologische groenten en fruit uit binnen- en buitenland. OTC vermarkt op jaarbasis 750 ton verse witlof. OTC werkt uitsluitend met telers samen, die de biologische witlof met kennis en toewijding telen. En dat proef je terug in de biologische witlof van bio-endive.com.Neem gerust een kijkje op www.bio-endive.com of neem contact op met Bart van Tricht van OTC-Belgium via telefoonnummer +32 15 569 569 of e-mail info@otcbelgium.com.

OTC is vanuit haar drie vestigingen in Nederland, België en USA een specialist in het vermarkten van biologische groenten en fruit uit binnen- en buitenland. De organisatie heeft in tien jaar tijd veel passie voor het biologische product en uitgebreide kennis van de biologische markt opgedaan. OTC beschikt over een breed netwerk van producenten, klanten en logistieke partners.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.