Window dressing nieuwe trend

Soest-Zuid mist nog een biologische supermarkt

Window dressing, de nieuwste trend om leegstaande winkels op te fleuren, is overgewaaid naar Soest. Makelaar Walter C. de Boer heeft de primeur en heeft een huurpand in winkelcentrum Soest-Zuid omgetoverd tot een '3D-maskeerwinkel'. De Boer wil snel een huurder vinden voor de voormalige fotozaak met 145 vierkante meter oppervlak. "Bijvoorbeeld een boetiek, Dille en Kamille of Xenos. Ook een biologische supermarkt missen we nog in Soest-Zuid."

Wie in de etalage van de voormalige fotozaak aan het Plein van Zuid kijkt, ziet nu een boetiek. Het levensechte 3D-ontwerp is gewoon op de pui geplakt. "Eerst keek je in een diep donker gat, dit is veel gezelliger. Ook voor de winkeliers links en rechts. Ik krijg er leuke reacties op", zegt makelaar De Boer.

Window dressing, oftewel 3D-maskeerwinkels, is er in soorten en maten. De Boer koos voor een 'kledingzaak' op de etalage met de tekst: 'Boutique beginnen? Of toch iets anders?' Soms zien de nepwinkels er zo echt uit, dat het misgaat. Op YouTube circuleert een filmpje waarop een jongen nietsvermoedend een sportwinkel denkt binnen te stappen. Het blijkt window dressing te zijn en hij knalt keihard tegen de pui aan. In Soest is dat nog niet gebeurd. "Ik heb nog geen bloedsporen aangetroffen", grijnst De Boer.

Bron: GE


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.