Topdrukte bij Biologisch Geschenkpakket

"Zoals gebruikelijk zijn de laatste weken voor de kerstdagen de drukste dagen voor ons bedrijf", vertelt Marianne Klaassen. Verschillende bedrijven en instellingen laten door Biologisch Geschenkpakket hun kerstpakketten verzorgen. Pakketten waarin biologische en duurzame producten worden verwerkt. Opvallend is dat steeds meer bedrijven uit de duurzame sector, net als de overheid, kiezen voor biologische kerstpakketten.

De thema's Italiaans en Hollands zijn het meest populair. De vraag naar meer voedingswaren en minder non-food in een kerstpakket is dit jaar toegenomen binnen de kerstpakkettenbranche.Wie op zoek is naar duurzame en biologische kerstpakketten kan nog terecht bij Biologisch Geschenkpakket. Ook op het laatste moment zijn er nog veel mogelijkheden. Op de website www.biologischgeschenkpakket.nl worden ruim honderd soorten duurzame kerstpakketten en wijngeschenken aangeboden. Ook kan de klant naar wens een eigen kerstpakket samenstellen.

Voor meer informatie: info@biologischgeschenkpakket.nl of 035 5238479.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.