Yarrah diervoeding bij dierenspeciaalzaak Dobey

Dierenspeciaalzaak Dobey Nieuwegein heeft sinds dit jaar het biologische merk Yarrah in haar assortiment opgenomen. Dobey wil hiermee ingaan op de steeds grotere vraag van consumenten naar duurzame producten. En wil door middel van een goede prijs-kwaliteitverhouding een gezonder alternatief aanbieden voor het huisdier.

"Wij hebben sinds dit jaar Yarrah geïntroduceerd. Biologisch is (gelukkig) meer en meer in opkomst en we zijn erg blij dat wij een biologische voeding voor hond en kat kunnen aanbieden. Op dit gebied zullen we altijd proberen het aanbod uit te breiden."Enige tijd geleden heeft Moniek Slootweg met het invullen van een prijsvraag namens Dobey Nieuwegein en Yarrah een dinercheque gewonnen voor een biologische etentje ter waarde van 150 euro. Tijdens de Puur Restaurant Week zijn de prijswinnaars uit eten geweest.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.