Water is meer dan water

Acqua Universo werkt vanuit mogelijkheden van vitaliteit in water. Vitaal water ondersteunt het menselijke immuunsysteem. Water is een basisbehoefte en de weerstand blijft met vitaal water op peil.

Dit is terug te vinden in onder andere de gezondheidszorg, waar bestrijden in steeds meer gevallen ontoereikend is, mede omdat virussen bacteriën en schimmels zich razendsnel muteren. De oplossing is de weerbaarheid van mens, plant en dier te versterken.

Water heeft een geheugen dat wil zeggen dat water informatie opneemt. Deze informatie van buitenaf, veelal vanuit onze maatschappij, zoals zendmasten en draadloos internet, verandert de organisatiestructuur van sporen en mineralen in het water en het water wordt zo laag vitaal. Vitaal water onderscheidt zich van 'gewoon' water door zijn organische structuur. Planten en dieren reageren zichtbaar hierop. Vitaal water ondersteunt het menselijke immuunsysteem heel eenvoudig, water is een basisbehoefte en de weerstand blijft met vitaal water op peil. Door water te vitaliseren door middel van een A.U. vitaliser komt het water in contact met de oorspronkelijke frequentie en daardoor wordt het weer vitaal. Het is een soort reset. Een vitaliser voegt niets aan het water toe of haalt er niets uit, maar geeft de basis informatie terug aan het water.

Vitaal Telen is ontwikkeld voor de tuinbouw en is een interactie tussen kweker en vitaal water. Deze interactie maakt baanbrekende ontwikkelingen mogelijk. Daarnaast doet Vitaal Telen ook onderzoek naar de effectiviteit van vitaal water, zowel in het werkveld als in wetenschappelijke proefopstellingen. Vitaal Telen heeft een speciale land en tuinbouw vitaliser (V.T. vitaliser) ontwikkeld. In de tuinbouw sector heeft Vitaal Telen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van vitaal water. Uit het onderzoek is gebleken dat vitaal water de plant de dynamiek geeft die ze nodig heeft. Het zorgt voor betere wortels en leidt tot een uniform gewas.

"Uit ervaring weten wij, dat vitaal water de weerbaarheid van het gewas verhoogt, zodat schimmels, virussen en/of bacteriën minder vat hebben op het gewas", aldus Remy Mosch van Vitaal Telen. "Met een V.T. vitaliser wordt op een effectieve manier de teelt geoptimaliseerd en de weerbaarheid verhoogd. Het heeft een toegevoegde waarde en ondersteunt de weg naar een residu arm product."

Voor meer informatie over vitaal telen zie www.vitaaltelen.nl of bezoek de stand op de BioVak 2012. Deze vindt plaats in het IJsselhallencomplex in Zwolle op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2012.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.