"Massaal gehoor gegeven aan appeltaartactie"

Estafette Zutphen trekt 400 meer klanten tijdens jubileumweek

Tholen - Het was de afgelopen week feest bij Estafette Zutphen. De winkel vierde haar vijfjarig bestaan. De hele week waren er acties en extra proeverijen. Zaterdag was de 'grande finale'. Klanten hadden de hele week stempeltjes verzameld, waarmee ze op die dag warm appelgebak konden krijgen. "Aan deze actie is massaal gehoor gegeven", vertelt Marina de Smit.
 
Ze runt de winkel al vier jaar. Daarvoor heeft ze gewerkt bij Estafette Ede. Het werk bevalt haar erg goed. "Ik wil echt niet meer weg bij Estafette. Estafette is voor mij een ideale werkgever."Estafette Zutphen heeft in de week van 7 tot en met 12 november in totaal zo'n 400 meer klanten getrokken dan normaal. "Het was de hele week erg druk. Velen kwamen uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen. Dit komt ook doordat we de winkel recent verbouwd hebben. Nog niet iedereen had het eindresultaat daarvan al gezien."

Leuk is dat Marina zichzelf eigenlijk ook een beetje jarig voelde. "Ik heb cadeautjes gekregen en diverse mensen feliciteerden me persoonlijk." Ter ere van het jubileum heeft ze die dag ook de hele dag zelf achter de kassa gestaan. "Dat was erg leuk, zo kon ik iedereen even te woord staan."


Aan de gevel was duidelijk te zien dat Estafette Zutphen vorig week feestvierde

Activiteiten

Begin december organiseert Estafette Zutphen nog een tweetal activiteiten. Op 3 december wordt een cadeautjesmarkt in het restaurantgedeelte gehouden en op 9 december vindt een kookdemo van De Groene Kookacademie plaats.
 
Voor meer informatie:
 
Marina de Smit
Estafette Zutphen
Spittaalstraat 22
7201ED Zutphen
Tel: 0575-544412
Fax: 0575-519888
zutphen@estafette.org

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven