Miss Natural geeft online cursus over natuurlijk opvoeden

Leer in tien weken alles over Natuurlijk Opvoeden en wat de voordelen hiervan zijn voor de baby en de moeder zelf. Miss Natural lanceert deze maand de cursus Miss Natural Mama. In deze tien weken durende online cursus leren deelnemers waarom ze ervoor zouden moeten kiezen om een Natural Mama te worden en wat de voordelen hiervan zijn.

"Sinds ik zelf een mama ben wil ik mijn jongens natuurlijk alleen het beste geven. Ze krijgen daarom alleen biologische groenten en fruit, alleen zelfgemaakte maaltijden (dus geen potjes) en biologische babymelk", zegt Eva de Beijer oprichter van Miss Natural. Alle informatie rondom natuurlijk opvoeden is volgens haar zeer interessant om te delen.
Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn onder andere communicatie en babytaal, lekker slapen, de baby verzorgen met natuurlijke huidverzorgingsproducten, het geven van biologische voeding en melk en het nut van voedingssuppletie.

Werkwijze en voordelen van een e-cursus

Een e-cursus is een online cursus met lessen die je per e-mail worden toegestuurd. Op deze manier kunnen cursisten nieuwe kennis tot zich nemen vanaf elke plek die ze maar willen.

De investering voor deze tienweekse e-cursus is 74 euro. Alleen tijdens de lanceringsperiode ontvangt men hierop 25 euro korting en betaal je slechts 49 euro Na deze periode zal de prijs weer 74 euro zijn.

Zonder risico met 14-dagen 100 procent geld-terug-garantie

Op deze e-cursus geeft Miss Natural 100 procent garantie. Mocht de cursus niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvangt de cursist direct het geld terug.

Klik hier voor meer informatie over de cursus Miss Natural Mama.

Bron: Villamedia

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven