Beursdata van 2012 bekend

Meer exposanten en bezoekers voor BioNord in Hannover

Op 15 en 16 oktober is in Hannover de BioNord gehouden. Met 434 exposanten is dit aantal met twintig procent gestegen ten opzichte van vorig jaar. Ook zijn er met 4.100 bezoekers 11,4 procent meer bezoekers op afgekomen. Dit jaar duurde de beurs voor het eerst anderhalve dag.

Naast landelijke bio-gespecialiseerde retailers waren er ook talrijke regionale bedrijven vertegenwoordigd. "Het brede en diverse aanbod en de sterke vraag naar biologische producten zijn naar mijn mening de belangrijkste redenen voor het succes van BioNord in Hannover. De beurs is ook een belangrijke motor voor de ontwikkeling van de biologische landbouw in Neder-Saksen en Duitsland", aldus minister van Landbouw van Neder-Saksen Lindemann.

Een belangrijke attractie was de 'Neuheitenstand' in hal 13, hier werden ongeveer 560 nieuwe producten getoond. Volgens bezoekers maakte dit op indrukwekkende wijze duidelijk hoe divers het retailaanbod momenteel is.

De beursorganisatie maakte ook de data voor volgend jaar bekend:

BioNord: 8 en 9 september 2012 in Hannover
BioSüd: 15 en 16 september 2012 in Augsburg

Voor meer informatie: www.biosued.de en www.bionord.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.