29 oktober 2011

Oogsten zonder zaaien en restaurant As organiseren 'wild' diner

Roel van Kollem van de Slowfood werkgroep 'Oogsten zonder zaaien' en Sander Overeinder van restaurant As, stellen een diner samen van voornamelijk uit de natuur gefoerageerde ingrediƫnten.

Het diner op 29 oktober is voor iedereen bedoeld die van lekker eten houdt. De kosten zijn 57,50 euro voor vijf gangen inclusief amuses. De ontvangst is vanaf 18:30 uur, het diner vangt om 19:30 uur aan. Tijdens de ontvangst zullen een aantal mensen wat vertellen over foerageren: eten verzamelen uit de natuur.

Oogsten Zonder Zaaien

'Oogsten Zonder Zaaien' is een werkgroep die tot doel heeft het vergaren, uitwisselen en verspreiden van kennis over eetbare producten die in de natuur te vinden zijn.

Restaurant As

Restaurant As biedt een aansprekende selectie gerechten die voor een groot deel bepaald wordt door de natuur. Veranderingen in seizoen en klimaat werken we door in ons menu. In het restaurant wordt met zoveel mogelijk biologisch producten gekookt.

Voor reserveren: reserveer@restaurantas.nl, 020 644 01 00

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven