Ontvang gratis display chips

Wedstrijd met Ethiquable-displays voor de Fairtrade week

De consument koopt steeds meer bewust, gelukkig ook steeds meer Fairtrade. Fairtrade is een eenvoudige manier voor de consument om miljoenen boeren in ontwikkelingslanden te steunen. Tijdens de Fairtrade week, die zal plaatsvinden van 27 oktober tot en met 6 november, zullen er tal van activiteiten zijn in supermarkten, wereldwinkels, universiteiten enzovoort. Ethiquable neemt natuurlijk ook deel aan de Fairtrade week en heeft daarom voor dit vijfjarige jubileum een zeer aantrekkelijke aanbieding.

In de Fairtrade week ontvangt u in ieder geval gratis proefmonsters chips bij uw bestelling Ethiquable producten. Verkoopt u nog geen Ethiquable producten? Indien u start met de verkoop van Ethiquable vóór of tijdens de week dan ontvangt u een gratis display chips.

Display wedstrijd

De displaywedstrijd verloopt als volgt: Bouw uw display op in de winkel en stuur een foto naar Ivo@teamzes.nl. Wie de mooiste Ethiquable-display maakt, maakt kans op één van de vijf Apple Ipods.


Displaymateriaal nodig? Dat kan! Van banieren tot parasols, het is allemaal mogelijk. Vraag Teamzes naar de mogelijkheden. In deze bijlage vindt u de mogelijkheden van kant-en-klare displays. Teamzes ziet uw bestellingen graag tegemoet vóór 17 oktober of 24 oktober.

Voor meer informatie: Pieter Dirven, 076-5656709, 06-51272718

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven