Meer dan 5000 bezoekers

Vakbeurs Ecomobiel 2011 succesvol verlopen

De vakbeurs voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement, was een groot succes. Ecomobiel vond plaats op 27 en 28 september 2011 in de Ahoy in Rotterdam. Meer dan 150 standhouders vertegenwoordigde de vele verschillende aspecten van de markt. Op de beursvloer liepen gedurende de twee dagen meer dan 5000 bezoekers rond. Dinsdag 27 september vonden 2750 mensen hun weg naar de beurs. De vakbeurs was dit jaar ook voor consumenten geopend tijdens de Consumentenavond. Hier kwamen rond de 600 consumenten op af.

De opening van Ecomobiel door Minister Schultz van Haegen was een populair moment waarbij de meeste bezoekers die dag aanwezig wilden zijn. De vele workshops en de debatten werden ook goed bezocht.Dit jaar maakte Ecomobiel gebruik van een inschrijfsysteem met de mogelijkheid om bezoekers voorafgaande aan de beurs te matchen aan de voor hen interessante standhouders. Hierdoor heeft Ecomobiel een gedetailleerd inzicht in de interesses van de bezoekers gekregen. Klik hier voor het bezoekersprofiel van Ecomobiel 2011.

Bron: Ecomobiel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.