In november conferentie over bio-dynamisch in East Sussex

Patrick Holden, een belangrijke woordvoerder voor de Britse biologische voeding en landbouw, zal spreken tijdens de 'Biodynamic Autumn Conference' in november. Hij zal vertellen over de 'Future of Food and Sustainable Agriculture in the 21st Century'. Ook zal hij ingaan op de strategie van de nieuwe 'Sustainable Food Trust' en over hoe men kan omschakelen naar bio-dynamisch om te voorzien in een duurzame voedselvoorziening.

Op dezelfde dag zal de bekroonde film 'Queen of the Sun' voor het eerst getoond worden. In deze film worden de ervaringen van bijen met moderne landbouwmethoden geschetst. Evenals hoe de meer duurzame bio-dynamische aanpak hen kan helpen.
 
De conferentie 'The Future of Agriculture - a Biodynamic approach' wordt van 10 tot en met 13 november gehouden op het Emerson College, in Forest Row (East Sussex). Er zal onder meer een proeverij met Demeter-gecertificeerde wijnen van Sedlescombe Vineyard plaatsvinden.


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.