Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoop grasvlees van Pure Graze bij Boni-supermarkten een succes

Vanaf april van dit jaar ligt er bij alle Boni supermarkten 100 procent grasvlees in het schap. Dit rundvlees wordt verkocht onder de merknaam Pure Graze en wordt geproduceerd in Nederland. De dieren eten uitsluitend grassen, klavers en kruiden, grazen jaarrond buiten en zijn volledig antibioticavrij.

De vleesveehouders van Pure Graze wonen verdeeld door het land en zijn gevarieerd biologisch en gangbaar.

Biologisch vleesveehouder Jan Grotemarsink in Stegeren vond de stap naar Pure Graze een logische volgende stap. De dieren liepen al veel buiten, zijn daarom nauwelijks ziek en zijn dan zo wie zo geen antibiotica meer nodig.

Versvlees manager van Boni Vers Ambacht, Gerrit van Zalk is enthousiast. De verkoop heeft een duidelijke stijgende lijn, Boni krijgt veel positieve reacties van klanten.

Ook op de website van Pure Graze stromen de reacties binnen:
'Wat een fijn idee dat ik nu bij mijn Boni Supermarkt echt veilig vlees kan kopen ZONDER antibiotica en dieren die een WAARDIG leven hebben zoals het hoort...hoop dat dit initiatief lekker mag groeien! Complimenten en succes', 'Wat een gaaf initiatief! Ik word direct klant bij jullie!' en 'De kwaliteit is buitengewoon!'

Nederlands grasgevoerd rundvlees is uniek in Nederland. Het vlees geeft een onvergetelijke smaakbeleving en is van nature rijk aan Omega-3 vetzuren.

Door de duurzame manier van produceren, hebben Pure Graze vleesveehouders een beduidende lagere CO2 uitstoot dan gangbare- en biologische bedrijven.
Publicatiedatum: