2 en 3 oktober in Brussels Expo

Vitasana: vakbeurs voor bio-voeding en voedingssuplementen

De beurs Vitasana is bij bio-winkeliers in België een begrip. Het is de beurs om kennis te maken met leveranciers, nieuwe producten te ontdekken en andere winkeliers te ontmoeten en kennis uit te wisselen. De beurs is gericht op bio-winkeliers, diëtisten, voedingsdeskundigen en gezondheidsprofessionals. Naast de vele standen kunnen bezoekers ook genieten van een divers aanbod aan workshops.

Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met Naredi, de beroepsfederatie van ondernemingen in de Belgische sector van de voedingsmiddelen met welzijns- en gezondheidsaspecten (vitamines, mineralen, planten, natuurproducten, speciale voedingsproducten en dieetproducten).

Ook BioForum is aanwezig op de Vitasana. Op de stand van BioForum vernemen bezoekers meer over de werking van BioForum, het promotiemateriaal voor biologische bedrijven, Biogarantie en de ontwikkelingen van het lastenboek. BioForum verzorgt eveneens twee workshops op de beurs, speciaal gericht op bio-winkeliers.

De beurs vindt plaats op zondag 2 en maandag 3 oktober in Brussels Expo. Op zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur, op maandag van 10:00 tot 18:00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Bron: BioForum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.