Gratis boekje met nieuw avontuur van Kiki het kuikentje

Demeter kinderactie bij Natuurwinkel en GooodyFooods

Wat maakt de biologische, en met name de Demeter-boerderij zo speciaal? Dit kunnen kinderen ontdekken in een nieuw avontuur van Kiki het kuikentje. Het verhaal staat in een (voor)lees- en kleurboekje dat klanten van Natuurwinkels en GooodyFooods gratis ontvangen bij besteding vanaf 25 euro.

Wetenswaardigheden over Demeter

Kiki komt per ongeluk in een eierdoosje terecht en wordt gevonden door een meisje, dat samen met haar oma een appeltaart gaat bakken. Natuurlijk komt Kiki weer veilig terug op de boerderij. In het boekje staan een kinderrecept van 'grootmoeders' appeltaart en allerlei interessante wetenswaardigheden over Demeter. Bijvoorbeeld dat Demeter-kippen een buitenuitloop hebben waar ze samen kunnen scharrelen en een zandbad kunnen nemen. En dat de Demeter-boer zoveel mogelijk zelf het veevoer, zoals graan, teelt.


Looptijd van de actie

De Kiki-actie loopt van maandag 26 september tot en met zaterdag 8 oktober 2011 in Natuurwinkels en GooodyFooods-vestigingen, de franchiseformules van Wessanen Benelux. Kijk voor deelnemende winkels op www.natuurwinkel.nl en www.gooodyfooods.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven