Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boba Baby Carrier Organic nu met korting bij Babymaxi

Babymaxi heeft nu een leuke nazomer aanbieding: Koop een Boba Baby Carrier uit de Organic-collectie voor 111 euro in plaats van 139 euro, inclusief gratis verzending.

De Boba Babydrager is gemaakt van bio-katoen en GOTS-gecertificeerd. GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationale standaard voor biologische textiel een stelt zeker dat de grondstof katoen biologisch of natuurlijk en het proces van de productie duurzaam en milieuvriendelijk is.

De Boba draagzak is zacht gestructureerd en ontworpen voor kinderen met een gewicht van 7-20 kilogram. De babydrager heeft een lange, ondersteunende achterzijde om het zwaartepunt zo dicht mogelijk bij het lichaam te houden terwijl de rug van het kindje wordt ondersteund. Bovendien heeft de Boba innovatieve afneembare voetbandjes die aan de tailleriem bevestigd zijn en de voetjes van het kind laten uitrusten en het een gezonde zithouding geven.



De drager kan zowel als buikdrager en rugdrager worden gebruikt en is leverbaar in drie verschillende kleuren.

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt OP=OP. Te bestellen bij www.babymaxi.nl.

Over Babymaxi

Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor premature baby’s en pasgeborenen, ouder baby's en peuters. Ook verkrijgbaar bij Babymaxi: de Manduca draagzak, Boba Baby Carrier Classic en Organic, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Amazonas Carry Sling, Mei Tai Earth en Totseat.

Op babymaxi.nl kan 24 uur per dag en zeven dagen per week besteld worden. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.
Publicatiedatum: