Aankondigingsbord open dag Warmonderhof al drie keer vernield

Ze worden er op de Warmonderhof ondertussen behoorlijk moe van. Voor de derde keer in één week tijd is het aankondigingsbord van de jaarlijkse open dag van de opleiding voor biologisch dynamische land- en tuinbouw aan de Wisentweg 12 in Dronten vernield. De open dag is zondag 11 september van 11:00 tot 16:00 uur.

De studenten van de opleiding, die letterlijk en figuurlijk met verve aan het bord - gesitueerd op de hoek Gildepenningdreef/Wisentweg - hebben gewerkt, zijn teleurgesteld maar gaan niet bij de pakken neerzitten. Zij zijn momenteel druk bezig met voorbereiding van de open dag. Daarbij beginnen hun lessen weer.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers, begeleid door studenten, zelf groenten oogsten, blaarkop-koeien zien en op een wagen over het 85 hectare grote bedrijf rondrijden. Op het 'foodplein' kunnen bezoekers biologische snacks, schapenijs en wijn proeven.

Het thema is dit jaar 'Familie'. Dit is te zien in de presentatie van plantenfamilies, appelfamilies en koeienfamilies. Ook speelt er een familieband.

Bron: FlevoPost

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven