Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tienduizend appelplukkers verwacht in de biologische boomgaard

Nog even… en dan kunt u weer de boom in! Lekker een dagje appels plukken in de biologische boomgaard met collega's, vrienden of familie. Wat is er mooier? Ontdek zelf wat er zo bijzonder is, of eigenlijk zo natuurlijk, aan de biologische manier van werken. En welke voordelen die werkwijze heeft voor de biodiversiteit op het bedrijf. De fruittelers vertellen u er graag meer over. De plukfeesten in september vormen het jaarlijkse hoogtepunt van de campagne Adopteer een Appelboom van Bionext.



In de boomgaarden van Adopteer een Appelboom, wordt het gezellig druk dit jaar. "We verwachten zo'n tienduizend mensen", aldus Frank Rozendaal, projectmanager bij Bionext. "Voor gezinnen met kinderen is het een erg leuke ervaring. Een zelfgeplukte appel van je eigen adoptieboom smaakt natuurlijk extra goed. Maar het concept spreekt ook liefhebbers van lokaal, echt en eerlijk eten aan. Waarom een appel laten invliegen uit Nieuw Zeeland, als je hem om de hoek kan komen plukken? Van dichtbij is het echt het lekkerst."

Op www.adopteereenappelboom.nl kun je zien waar en wanneer er geplukt wordt. Heb je nog geen boom, maar wil je wel plukken? Dan kan je ter plekke een boom adopteren. Bij de plukfeesten zijn allerlei feestelijke activiteiten, zoals proeverijen, live muziek en rondleidingen door de boomgaard. Voor kinderen zijn er spelletjes, speurtochten et cetera. Enkele boomgaarden hebben een winkel op het terrein, waar u producten van het bedrijf kunt kopen.

Bron: Bionext
Publicatiedatum: