Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure Graze Saladebuffets: zorgvuldig samengestelde grasmengsels

Sinds 2009 brengt Pure Graze Saladebuffets op de markt. Deze unieke graslandmengsels zijn zorgvuldig samengesteld uit grassen, klavers en kruiden. Na drie jaar praktijkervaringen kan Pure Graze zeggen dat de graslandmengsels goed bevallen en snel groeien in populariteit.

Pure Graze Saladebuffets zijn graslandmengsels, die een goede drogestofproductie combineren met een uitstekende droogteresistentie met een hoog niveau aan vitamines en mineralen. De moderne veehouder heeft een aantal uitdagingen waar Pure Graze Saladebuffets een goed antwoord op geven. Extreme weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld de droogte van het voorjaar. Met daarbij in veel regio's een beregeningsverbod, vragen om een mengsel met een goede droogteresistentie. En consumenten eisen een vermindering van het antibioticagebruik.

Pure Graze Saladebuffets geven het vee een breed aanbod van vitamines en mineralen. Kunstmest wordt steeds duurder. Bemestingsnormen worden steeds strenger. Hierdoor is de kans op tekorten in voedingselementen groter. Dit vraagt om een mengsel dat zonder veel bemesting een evenwichtig en gezond product produceert.



Pure Graze Saladebuffets geven de moderne toekomstgerichte veehouder een goed en betrouwbaar product en is voor steeds meer veehouders de oplossing. De soorten waaruit Pure Graze Saladebuffets is samengesteld zijn zorgvuldig geselecteerd (veel soorten zijn niet in Nederland beschikbaar) waardoor de drogestofproductie vergelijkbaar of beter is, door het lange groeiseizoen en de uitstekende droogteresistentie.

De mengsels zijn geschikt voor alle grondsoorten en diersoorten. Ze zijn geschikt om te maaien en te weiden.

Meer informatie is te vinden op www.puregraze.com.
Publicatiedatum: