EkoPlaza Bilthoven opent in oktober

Tholen - Jan Peter Oosterloo gaat in oktober een EkoPlaza in Bilthoven openen. "De visie van de Udea-club past goed bij mij. En de EkoPlaza-formule heeft de afgelopen maanden sterke ontwikkelingen doorgemaakt. Daarom heb ik nu voor het EkoPlaza-concept gekozen voor de nieuw te openen winkel", vertelt de winkelier.
 
Oosterloo runt ook Natuurwinkel De Bilt. Vanaf oktober zal hij zelf in de nieuwe winkel gaan staan en neemt een bedrijfsleider de dagelijkse leiding in De Bilt over. Hij heeft enorm veel zin in de nieuwe uitdaging. "Ik was al een tijdje op zoek naar een constructie om twee winkels te runnen. Op deze manier gaat dat helemaal lukken."
 
In mei vertelde Jan Peter nog dat hij zich niet liet afleiden door de onrust in de natuurwinkelsector. "Ik ga maar gewoon door zoals ik bezig ben. Ik begrijp dat veel winkeliers overgestapt zijn, maar dit is voor mij geen optie. Ik ben tevreden met Udea als versleverancier en Natudis voor DKW. Als je nu een nieuwe winkel start, heb je verschillende opties."
 
De EkoPlaza in Bilthoven krijgt een winkeloppervlakte van 430 vierkante meter.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven