Blijft investeren in kwaliteit en groei van Natuurwinkel-formule

Nieuwe Natuurwinkel in Maastricht opent vandaag

Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, opent, samen met ondernemer Ferry Krop, vandaag in Maastricht een nieuwe Natuurwinkel. Naast het ruimste assortiment eerlijke, biologische producten, biedt de nieuwe Natuurwinkel een eigentijdse en inspirerende winkelomgeving met ruimte voor het verhaal achter het product. Maastricht is na Huizen en Zoetermeer de derde vestiging in enkele maanden tijd die zijn deuren (her)opent.

Met de opening van deze nieuwe Natuurwinkel benadrukt Wessanen Benelux dat het tempo blijft maken met investeren in de kwaliteit en groei van de al jaren bestaande Natuurwinkel-formule. Momenteel zijn er in Nederland 24 Natuurwinkels. Aan het eind van dit jaar zullen dit er door een aantal nieuwe openingen rond de 30 zijn.

De Natuurwinkel kiest heel bewust voor producten die met zorg en aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. De producten zijn veelal afkomstig van kleine en bij voorkeur lokale producenten met oorspronkelijke kennis van voeding. In de Natuurwinkel is volop ruimte voor het verhaal achter het product in een frisse, heldere winkel vol tips en informatie.

Naast de Natuurwinkel-formule exploiteert Wessanen Benelux de formule GooodyFooods. Met deze biologische supermarkt annex traiteur speelt Wessanen Benelux in op de snelgroeiende belangstelling voor duurzaam geproduceerd, gezond en lekker eten bij een breed publiek van 'parttime' biologische consumenten.

De nieuwe Natuurwinkel is gevestigd aan de Theodoor Schaepkensstraat 11 A (in de populaire wijk Wyck, vlakbij het centraal station) en wordt geleid door Ferry Krop, voormalig bedrijfsleider van de Natuurwinkel Roermond. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.