Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis activiteiten tijdens weekenden in de bio-tuin 'Voor de Cantine'

Tijdens de weekenden van 23 en 24 juli, 27 en 28 augustus en op 10 september zijn er in de biologische tuin 'Voor de Cantine' gratis toegankelijke activiteiten voor jong en oud. In het museum kunnen kinderen daarnaast elke dag een leuke stickeropdracht maken of hun perfecte poldereiland inrichten en daar zelf mee op de foto gaan in de tentoonstelling 'Polderen!'.

Tijdens het doe-, kijk- en luisterweekend in juli ontdekken kinderen met een speurtocht wat er allemaal groeit en bloeit in de tuin. Verhalenvertellers doen hun persoonlijke verhaal over onder meer het gebruik van de indrukwekkende ontginningsmachines, het aankopen van groentetuinen in de Noordoostpolder en zelfs het inmaken van groenten komt aan bod. Centrum voor Biologische Landbouw staat in de tuin met een informatiestand voor iedereen die meer wil weten over biologische landbouw en biologisch eten en leven in het algemeen. De Lelystadse Fotoclub toont in een doorlopende expositie de voortgang van het project 'Voor de Cantine', van het prille begin tot en met nu.

Klik hier voor het uitgebreide zomerprogramma.

Bron: CultuurNet
Publicatiedatum: