Steeds meer bio-winkels in Melbourne

Voor sommige Australiërs lijkt het een bevlieging, maar met biologische landbouw kan men echt terugkeren naar ouderwetse manieren van landbouw. Nu volgt een top drie van winkels en bedrijven die het aandurfden de biologische sector te betreden.

Ripe Organics, South Yarra

Bij Ripe Organics is een zeer uitgebreid aanbod aan biologisch gecertificeerde agf verkrijgbaar. Ripe Organics ondersteunt de lokale telers.

Organically Grown, Malvern

Al meer dan 20 jaar brengt dit familiebedrijf producten van het platteland naar Malvern. Er worden dagelijks verse gecertificeerde biologische producten geleverd, waaronder vlees, brood en vrije-uitloop eieren. Verder is bij Organically Grown ook een scala aan boodschappen verkrijgbaar, inclusief schoonmaakmiddelen.

The Green Grocer, Fitzroy North

Deze zaak is zeker de moeite waard voor een uitstapje. Neem plaats aan tafel in het café en bestel eenvoudige, spannende gerechten, zoals hete en zure kippensoep, gemaakt van biologische ingrediënten. Voordat je vertrekt, kun je jezelf nog voorzien van fruit, groenten en onmisbare levensmiddelen voor in je voorraadkast, zoals kaas, brood, delicatessen en pasteitjes.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven