Spaar nu voor een Groene Vakantiegids!

Deze zomer kunnen klanten van de Natuurwinkel sparen voor een Groene Vakantiegids boordevol met groene vakantie-ideeën voor het hele jaar! De Groene Vakantiegids bevat naast bijzondere logeeraccommodaties ook veel tips voor groene attracties, boerenmarkten en streekproducten. Kortom, voldoende inspiratie voor een dagje of een weekendje weg.

Boordevol groene tips

De Groene Vakantiegids (een uitgave van ANWB en ECEAT), biedt groene tips voor een dagje weg of een langer verblijf in Nederland, België of Luxemburg. Met zo'n 250 adressen voor natuurbeleving, rust en ruimte: kamperen en/of logeren op biologische boerderijen, vakantieverblijven in en bij natuurgebieden, de leukste adressen voor boerenmarkten, streekproducten en groene attracties. De unieke vakantiestekjes liggen in of nabij nationale parken, beschermde stads- en dorpsgezichten en maken veelal deel uit van ons rijkdom aan cultuurhistorisch erfgoed.

De spaaractie in het kort

Acht weken lang ontvangen klanten bij besteding van elke 5 euro in de Natuurwinkel een stempel op een stempelkaart. Bij inlevering van een volle stempelkaart en bijbetaling van 4,95 euro ontvangt de klant de Groene Vakantiegids (ter waarde van 15,95 euro). Deze actie loopt van 4 juli t/m 20 augustus 2011.

Een compleet assortiment pure, eerlijke en smaakvolle producten
De Natuurwinkel biedt elke dag opnieuw een verrassend ruim assortiment natuurproducten. Van biologisch brood tot babyvoeding, van pasta tot pastinaak en van honing tot homeopathie. Producten die met zorg een aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. Vanzelfsprekend zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Meer informatie over de Natuurwinkel, de vestigingsadressen en de actievoorwaarden is te vinden op www.natuurwinkel.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven