Project van Bio-Boerderij Den Diepen Boomgaard

Bakfiets brengt biologisch brood bij inwoners Grimbergen

Den Diepen Boomgaard is een sociaal economie organisatie die regelmatig creatief uit de hoek komt. Zo lanceert de Bio-Boerderij nu het gloednieuwe project de bio-bakfiets. Met de bio-bakfiets trekken ze vanaf volgend jaar twee dagen per week rond om bio-brood aan huis te leveren.

"Als sociale werkplaats in de vorm van een Bio-Boerderij zijn wij erom bekommerd dat voedsel op een duurzame, eerlijke en kwaliteitsvolle manier kan geproduceerd en verdeeld worden. Daarom starten we een nieuw project waarbij we met een bio-bakfiets biobrood aan huis leveren", zegt Eric Kint, Co├Ârdinator van Den Diepen Boomgaard.Met de bakfiets wil Den Diepen Boomgaard een zo ruim mogelijk publiek aanspreken. Op deze manier kunnen ook minder mobiele mensen beschikken over gezonde bio-voeding. Iedereen kan gebruik maken van deze nieuwe dienst. De inwoners van de Borgt hoeven zich niet te verplaatsen.

Vanaf februari 2011 kunnen de inwoners van de Borgt dan op dinsdag en woensdag biobrood van Den Diepen Boomgaard bestellen.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Grimbergs.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.