
Abonneren
Vacatures
- Assistent Bedrijfsleider
- Retail Key Account Manager
- Leidinggevende snijderij
- Fruitteler / gewasverzorger boomkwekerij
- Teeltspecialist
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
- Teamleider Productie
Top 5 - gisteren
- "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- "Met drie-eenheid soda, groene zeep en schoonmaakazijn kan je alle schoonmaakklussen aan"
- "Meer wederzijds begrip Tweede Kamerleden in voedseldebat na filmvertoning"
- Omschakeling van biologisch legpluimvee naar scharrel of vrije uitloop moet gemeld worden bij Skal en COKZ
- Definitieve uitslag waterschapsverkiezingen bekend
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Speciaal boek uitgebracht rondom jubileum Brouwerij 't IJ
Brouwerij 't IJ is het meest populaire proeflokaal van Amsterdam en wordt jaarlijks bezocht door vijftigduizend mensen. Vaste gasten die dagelijks hun Columbus of Struis drinken worden gezelschap gehouden door buurtbewoners, studenten, toeristen en andere fijnproevers.
In 'Van plezier in bier tot zaak met smaak' komende de verschillende bierdrinkers aan bod, maar het boek gaat vooral over de beginperiode van de brouwerij. Het boek is geïllustreerd met oude foto's en documenten, waaronder afbeeldingen van bijzondere bieretiketten en andere parafernalia. Maar er wordt ook ingegaan op de vraag waarom mensen IJ-bier drinken. De smaak van het IJ-biertje is uniek. Alle bieren zijn 100% biologisch, ongefilterd, ongepasteuriseerd. Jaarlijks wordt er meer dan 250.000 liter gebrouwen aan de Funenkade.
'Van plezier in bier tot zaak met smaak' is te koop bij de brouwerij zelf en verder komt het boek ook bij enkele Amsterdamse boekhandels te liggen en bij slijterijen die het IJ-bier verkopen.
Bron: Echo
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-27 Puur Mieke wint zesde Shopping Award op rij
- 2023-02-13 Eindelijk biologisch winkelen in Beverwijk
- 2023-02-07 Een februari zonder supermarkt?
- 2023-02-01 Boerenzoon verbindt consument, telers en boeren via website
- 2023-01-30 Tweede Oogst-winkel opent in Woerden
- 2023-01-23 Crisp neemt maaltijdbox De Krat over
- 2023-01-17 Streekplein: biologische parels van eigen erf
- 2023-01-12 "Momenteel krijg ik veel vraag naar biobrood"
- 2023-01-12 Groenteman Jos van der Lee rondt zijn prijzen naar beneden af
- 2023-01-10 3PointBox ontwikkelt oplossing voor onbemande verkooppunten
- 2023-01-06 Extra geld in het laatje voor natuurvoedingswinkel dankzij pakketpunt
- 2023-01-04 Biologisch aanbod in Oostenrijk in een oogopslag
- 2023-01-03 Drukte bij ZustainaBox na jaarwisseling zeker nog niet voorbij
- 2022-12-23 Reken de echte prijs van je kerstmaaltijd uit
- 2022-12-23 Wetswijzigingen voor detailhandel per 1 januari 2023
- 2022-12-21 Tool berekent het landgebruik van individuele voedingskeuzes
- 2022-12-16 Korte ketens: de (on)mogelijkheden in de Nederlandse food- en agrisector
- 2022-12-14 Maaltijdbox-vergelijking: Consumentenbond geeft Ekomenu 10 sterren
- 2022-12-09 In 'Out of Office' bouwen mensen met een burn-out stal om tot hoevewinkel bij bio-boerderijen
- 2022-11-17 "De gestegen kosten zijn niet meer terug te verdienen"