Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BiologischeWijnwinkel.nl breidt uit met champagne, cava en prosecco

Vanaf deze week biedt BiologischeWijnwinkel.nl ook biologische Champagne, Cava en Prossecco aan. Deze wijnen zijn allemaal afkomstig van gecertificeerde biologische wijnhuizen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Zuid-Afrika.

Mousserende wijnen zijn helemaal terug van weggeweest en biologische wijnen zijn al een tijdje aan een flinke opmars bezig. Ook van biodynamische wijnmakers – die nog een stapje verder gaan dan hun biologische vakgenoten – komen steeds meer mooie mousserende wijnen. En dus is het tijd voor biobubbels vindt Frank Rozendaal van BiologischeWijnwinkel.nl. "Biobubbels zijn extra feestelijk, want niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Biologische en biodynamische wijnboeren gebruiken bij de teelt van hun druiven geen chemische bestrijdingsmiddelen en werken in harmonie met de natuur. Dat wetende maakt dat je dubbelop van biowijnen kunt genieten."

BiologischeWijnwinkel.nl biedt nu twee biologische Champagnes, twee Prosecco's, een 'Vonkelwijn' en een Cava. "De Cava van Can Vendrell is sappig, verfrissend, lekker. Hij ruikt naar citrus, is een beetje notig en heeft veel geel fruit in smaakpallet. Past mooi bij zoetwatervis en sushi en kan ook prima als aperitief geschonken worden." De gebroeders Josep Maria en Antoni Albet i Noya wekken deze biodynamische schoonheid tot leven in de diepe kelders van landgoed Can Vendrell in Sant Pau d'Ordal, Spanje, waar al sinds 1982 op biodynamische wijze wijn wordt gemaakt.



De Cuvée Rose Brut van Bruno Michel is een rosé Champagne. Bruno heeft Champagne met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten gekregen van zijn vader. Sinds 1999 verbouwd hij zijn druiven op biologische wijze en op twee hectare werkt hij op biodynamische wijze. Zijn Cuvée Rosé geurt naar frambozen en aardbeien en heeft een heerlijke lange afdronk. Een feestje op zich deze wijn.

Met de feestdagen in het vooruitzicht geeft BiologischeWijnwinkel.nl tot eind dit jaar 15 procent korting op alle biobubbels. Gemakkelijk online te bestellen en binnen maximaal vijf werkdagen in huis. Boven de 70 euro worden overigens geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kijk voor meer info op www.biologischewijnwinkel.nl

Publicatiedatum: