Woon ledencongres bij op woensdag 19 januari in Zwolle

Op woensdag 19 januari 2011 wordt tijdens de BioVak het ledencongres gehouden in het IJsselhallencomplex in Zwolle. Leden van LTO Nederland en van de sectororganisaties zijn van harte welkom om met elkaar informatie te delen en in discussie te gaan. Tijdens het congres zullen een aantal geheel nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. Het vakgroepbestuur gaat met de leden in discussie om scherp te krijgen hoe de toekomst van de biologische landbouw gaat worden en hoe we dat vorm willen geven.

Het bestuur presenteert de plannen rondom het nieuw op te richten Bioboeren Huis- en Ketenorganisatie. Daarnaast zullen we u ook informeren over de prijsvorming van biologische producten over de jaren 2009 en 2010 en gaan we met u in debat of we verdere stappen gaan zetten in het biologische ondernemen.

Vooral willen we met de leden in gesprek over de marktontwikkelingen. Tijdens het biocongres gaat het vakgroepbestuur met u in discussie over de marktkansen en dan met name in Nederland. Wat zijn de mogelijkheden om dit verder uit te bouwen en hoe kunnen we, nog meer als nu, de markt in ons eigen land verder uitbouwen? De cijfers zullen laten zien wat we nu al bereikt hebben en dat de groei er nog lang niet uit is. De hele keten is verantwoordelijk voor de biologische markt. De producenten, dus u, leveren het product. Dat is de basis en die moet goed zijn met een goed ondernemersresultaat. Het ledencongres staat onder voorzitterschap van Martine Kruider.

Meer info: Mike de Looze - BioVak - info@icem.nl - 0180 314 662 - www.biovak.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven