Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ecoplaats.nl neemt zoekwerk uit handen

Ecologisch verantwoord zoeken op het www – dat kan al langere tijd. Maar wat nu als men naar ecologisch wilt zoeken? Als men op zoek is naar een nieuw paar eerlijke schoenen bijvoorbeeld, of een verantwoorde baan, biedt sinds kort www.ecoplaats.nl de uitkomst.

"Een online winkelcentrum waar je eco, bio en fairtrade spulletjes en diensten kan vinden", zo stelt ecoplaats.nl zichzelf voor. Schuldloos shoppen dus. Althans, wat het geweten betreft. De site geeft van iedere webshop zelf een beschrijving, waarbij het lang niet altijd over hebbedingetjes gaat. Natuurlijk is er een categorie 'mode & accessoires', maar ecoplaats.nl is ook het adres voor… compostbakken, bijvoorbeeld. Of fairtrade lekkernijen, en biologisch afwasmiddel. En dat alles vanuit je luie stoel in huis gehaald.De site is ontstaan vanuit een gemis: waar klop je aan met je goede bedoelingen? Ecoplaats neemt het zoekwerk uit handen. En er is genoeg te vinden. Omdat de site nog maar net is begonnen, komt er bijna iedere dag wel iets nieuws bij. Daarvan, en van speciale acties en kortingen, kun je via de nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden. Daarnaast roept ecoplaats iedere duurzame ziel op een steentje bij te dragen, bijvoorbeeld door je favoriete duurzame webshop te tippen. Zie: www.ecoplaats.nl.Publicatiedatum: