Biologisch fruitontbijt bij Rootz

Biologisch fruitontbijt nu online verkrijgbaar bij Rootz. Er gaat niets boven vers zongerijpt fruit. Zeker tijdens deze herfstdagen geeft fruit ons energie van de zon. Om het je makkelijk te maken heeft Rootz blozende appels, krachtige zwarte bessen en sappige mango’s in een flesje gedaan.

Een ideale fruithap voor kinderen. Voor volwassenen heerlijk als ontbijt, lunch of tussendoor. Elk flesje Rootz bevat 200 gram fruit. Fruit bevat vezels en veel vitamines. Rootz pureert de hele vrucht want vezels zijn goed voor je!

Rootz wordt op verantwoorde wijze - met energie van zonnepanelen - gemaakt in Nederland. Rootz zit in glas, dat is een natuurlijke grondstof. Kleinschalige bedrijven die duurzaam werken, veranderen samen de voedselvoorzieningsketen in een duurzame keten. Behalve via de website is Rootz ook verkrijgbaar bij de natuurwinkelketen, bio-supermarkten en horecagelegenheden.


Voor de snelle beslissers...

Maak het jezelf makkelijk - haal meteen de zon in huis! Wij bezorgen Rootz graag bij je thuis of op kantoor. Nu 12 flesjes appel&zwarte bes en mango&appel voor 24,60, zonder verzendkosten. Zolang de 'R' in de maand is, pak je zonne-energie met Rootz en laat de dure vitamine-pillen maar staan!

Voor meer informatie:
Rootz purefruits
Deborah Post: 06-42158287
www.rootzpurefruits.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven