Super-Sol heeft bio-afdeling

Steeds meer bio-producten in Israëlische supermarkten

In Israël is een duidelijke stijgende vraag naar bio-producten merkbaar in de grote supermarkten. De supermarkten bieden steeds meer gewasbeschermingsvrije groenten en fruit aan. Ook veel groothandels beseffen dat er grote kansen liggen in de biologische voeding. Het is een potentiële miljoenenmarkt in Israël.

De supermarktketen Super-Sol heeft zojuist haar eerste biologische voedingsmiddelenafdeling geopend. Dit onder de naam Super-Sol Green. Het eerste filiaal met deze nieuwe afdeling is geopend in Ra'anana. Het is een winkel in een winkel. De winkel wil concurreren met de Eden Teva Market, deze keten heeft zeven jaar geleden in heel het land winkels geopend.

Op de Super-Sol Green zijn ongeveer 1.500 producten te koop, verspreid op ongeveer 90 vierkante meter vloeroppervlak. Het biedt gezondheidsvoeding, biologische producten, wijn, kaas en speciale glutenvrije producten.

Super-Sol gaat voor het eind van dit jaar nog drie filialen openen in het centrum van het land. Dit zal de komende twee jaar aangevuld worden op andere locaties.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven