Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oplage van 47.000 stuks

Bio-landkaart van Oostenrijk onhuld

In september vond de 'Aktionstage' weer plaats in Oostenrijk, met een campagne 'Wir sind Bio 2007-2010'. Er werd onder meer een 'Bio-Genusslandkarte' gepresenteerd. Op deze landkaart staan alle bio-bedrijven en -activiteiten overzichtelijk weergegeven. Bij de presentatie waren onder meer Niki Berlakovich, minister van landbouw en milieu, en Rudi Vierbauch aanwezig. De laatste is voorzitter van Bio-Austria.



De bio-landkaart is in een oplage van 47.000 stuks beschikbaar. Hij is via de website van AMA gratis beschikbaar. De biologische sector in Oostenrijk blijft groeien. In de eerste vier maanden van 2010 is een omzetgroei van 40 procent geregistreerd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit biedt niet alleen kansen voor de producenten, maar ook voor de handelaren. Vooral de vraag naar groente en fruit en melk is groot.