Groene & faire cadeaumanden bij Natur-elle

Natur-elle heeft stijlvolle cadeaumanden ontwikkeld. Cadeaumanden speciaal voor de allerkleinsten, zogenaamde kraammanden, maar ook voor volwassenen. De pakketten zijn opgebouwd uit biokatoenen artikelen uit de eigen collectie van Natur-elle welke zijn aangevuld met mooie bijpassende fairtrade producten.

Voor de allerkleinsten zijn er speciale kraammanden voor jongetjes of meisjes. Deze zijn gevuld met baby KIJK-artikelen of zachte knuffeldoekjes met een mutsje en sjaaltje van biokatoen. Ook aan kersverse moeders is gedacht. Stijlvolle schouderspuugdoeken en heerlijke biokatoenen babydoeken samen met een lieve fairtrade zeephanger en hartvormig houten schaaltje.Volwassenen kunnen kiezen uit mooie cadeaumanden die bestaan uit 'groen' woontextiel aangevuld met handgemaakte fairtrade houten woonaccessoires uit de Filippijnen. Ook zijn er pakketten met heerlijke fair-trade chocolade of lekkere zeepjes. Speciaal voor de feestdagen heeft Natur-elle enkele kerstpakketten ontwikkeld. Bedrijven die hierin interesse hebben, kunnen in overleg ook een pakket op maat laten samenstellen. Eigenaresse en ontwerpster, Liesbeth Oldeman, kan daarnaast ook bedrijfsartikelen van ecologische textiel ontwerpen en laten produceren.
 
Neem een kijkje in de webshop van Natur-elle: www.naturelleshop.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.