Alleen gecertificeerde merken in webshop Baby Natura

'Ik kijk altijd rond naar wat er nog bij kan'

Tholen - Baby Natura is een webshop die gespecialiseerd is in biologische baby- en peuterartikelen. Initiatiefneemster Feike kwam na de geboorte van haar dochtertje op het idee om de shop te beginnen. De winkel groeide al snel. Haar wens is om uiteindelijk een soort Prenatal-winkel te worden, maar dan in de biologische hoek. "Alles wat er te vinden is." Ze wil goede alternatieve aanbieden. "Van beroep ben ik actrice. Dit kan ik goed combineren met de shop. Juist toen mijn dochter net geboren was vond ik het heel prettig om mijn eigen tijd in te kunnen delen."

"Ik ben nu al ver op weg, al zeg ik het zelf", ze noemt de slaapkamerartikelen als voorbeeld. Vooral de matrasjes zijn een hot item. "Het is prettig dat dit artikel erg duurzaam is. Reguliere matrassen worden toch vaak blootgesteld aan allerlei giftige gassen die vrijkomen. Hier denken veel mensen helaas niet aan” Ze merkt een verschuiving in de mensen die geïnteresseerd zijn in de bio-producten. "Een steeds breder publiek heeft interesse."


In de toekomst wil Feike het aantal meubels in het assortiment uitbreiden. “Verder ben ik altijd aan het rondkijken, wat er nog bij kan." De lamswollen voetenzakken doen het goed. "Het wordt nu herfst, dus ze komen goed van pas. Er komt er ook één die specifiek voor de bug-a-boo geschikt is. Deze hoop ik snel binnen te krijgen." Nieuw is ook de katoenen luier, al heeft ze nog geen goed beeld van de vraag hiernaar.

Een favoriet product van Feike is het wollen rompertje. "Deze reguleert de warmte fijn. Wol op de huid doet wonderen. Voordeel is ook dat je maar één of twee wollen rompertjes hoeft aan te schaffen." De ecowasbal die recent in het assortiment is opgenomen, is een product dat ze zelf ook gebruikt. Deze is overigens niet geschikt voor wollen kleding. "De ecowasbbal heb ik zelf ook uitgeprobeerd. Dat geldt overigens voor het grootste deel van het assortiment. Wel merk ik dat dit lastiger wordt nu mijn dochter bijna drie is."

"Ik zoek naar de meest voordelige keuze. Wel geef ik de klant ook graag de keus. Zo biedt ik zowel wat duurdere als goedkopere lakens aan." Steeds vaker krijgt Feike verzoeken van klanten binnen. "Een klant is dan bijvoorbeeld op zoek naar een hoeslaken in een speciale maat. Hier gaat dan soms een paar weken overheen, maar dit vind ik wel een uitdaging." Klanten mogen ook los bestellen, maar dan neemt ze het product niet op in de shop. "Je mag altijd een speciaal verzoek doen via de e-mail, dan kijk ik wat ik kan regelen."

Baby Natura werkt alleen met gecertificeerde merken. "Wanneer ik het niet vertrouw of twijfel, doe ik het niet." De meeste producten komen uit Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. De winkel is in een aantal jaar enorm gegroeid. “Dit had ik niet durven hopen. Ik vond het vooral heel leuk, en had zoiets van we zien wel. Wanneer je merkt dat het aanslaat is dit echt een bevestiging", besluit Feike.

Klik hier om een kijkje te nemen in de shop.

Contact:
Feike
Baby Natura
info@babynatura.nl
www.babynatura.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.