Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwanger Australische model Miranda Kerr zweert bij biologische voeding

Topmodel Miranda Kerr verschijnt deze maand in de Italiaanse Vogue met een covershoot, waarin het Australische model naakt te zien is. De foto’s zijn in 3D-effect geprint en met de bijgeleverde bril te bekijken. De 22 pagina's tellende fotoserie met de 27-jarige Kerr, die onlangs bekend maakte dat ze zwanger is van acteur Orlando Bloom, is gemaakt door topfotograaf Steven Meisel. Het is een van de eerste keren dat de Italiaanse Vogue een fotoshoot in 3D heeft afgedrukt.

Miranda Kerr verscheen deze week ook in een campagne van haar eigen beautymerk Kora, waarin de eerste beelden te zien zijn van haar kleine buik. Het zwangere model gelooft in het heil van goede voeding en beweging, zo laat het Kora-campagnefilmpje zien. 'We kunnen ervoor kiezen onze lichamen te voeden met biologische voeding', aldus het topmodel.
 
Kerr is net als het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes, die eveneens een aantal maanden in verwachting is, model voor lingeriemerk Victoria's Secret. Eerder ging het Australische topmodel uit de kleren voor mannentijdschrift GQ.

Bron: Elsevier



 
Publicatiedatum: