Leverancier van kant-en-klare guacamole zoekt afnemers voor restvoorraad

Tholen - In de opslag van Holy Guacamole staat een groot aantal kuipjes kant-en-klare guacamole waar nog geen bestemming voor is gevonden. En dus is oprichter Bowie Vrancken dringend op zoek naar bedrijven of groothandels die de voorraad af kunnen nemen. Tegen een scherpe prijs, want de kuipjes guacamole hebben een houdbaarheidsdatum tot midden januari 2023.

"Het gaat om best een groot aantal, dus het liefst leveren we aan grote supermarkten of bedrijven uit de foodservice. Maar elke klant die een (halve) pallet kan afnemen is heel erg wenselijk", vertelt Bowie.

Hij legt uit dat de kuipjes nu in vriesopslag zijn en een houdbaarheid hebben tot mid-januari 2023. “Normaal gesproken ligt het product gekoeld in de winkel, dus worden de kuipjes bij uitleveren ontdooid. Vanaf dan hebben de producten een houdbaarheid van 45 dagen." Geïnteresseerden of mensen die tips voor Bowie hebben, kunnen contact opnemen via onderstaande gegevens.

De kant-en-klare guacamole van Holy Guacamole werd vorig jaar geïntroduceerd bij Ekoplaza, nadat het al aan diverse horecazaken in de Randstad werd geleverd. In Biojournaal vertelde Bowie toen hoe hij op het idee kwam om een kant-en-klare guacamole te ontwikkelen zonder conserveermiddelen, bestaande uit alleen natuurlijke ingrediënten.

Voor meer informatie:
Holy Guacamole
Bowie Vrancken
+31(0)6 54296563
bowie@holyguac.nl
www.holyguacamole.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven