Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Babydrager van bioktoen groeit mee met kind

De Manduca Babydrager kan vanaf de geboorte worden gebruikt, ook groeit hij mee met het kind. De drager kan kinderen tot 20 kilo dragen. De Babydrager is gemaakt van ecologische materialen (hennep en biokatoen).

De Manduca Babydrager kan gebruikt worden vanaf de geboorte door de geïntegreerde verkleiner. Vanaf 3-5 maand ongeveer kan de baby zonder de verkleiner in de ergonomische M-houding gedragen worden, zoals in een draagdoek. Een verborgen hoofd- en neksteun kan indien nodig uit worden gevouwen. Baby's hoofd krijgt dan extra ondersteuning terwijl hij slaapt. De rugextensie zorgt voor een goede steun voor grotere kinderen (tot 20kg).

De schouderriemen kunnen op maat aangepast worden. Ook de heupriem is aanpasbaar. De Manduca is gemaakt om vriendelijk te zijn voor de rug van ouders. De anatomisch gevormde heupriem herverdeelt het gewicht grotendeels van de schouders naar de heup. De Manduca Babydrager is te koop bij Mama i.
 
Meer info is te vinden op deze website. De Manduca is een product van de firma Wickelkinder.

www.manduca.de

Bron: Zappybaby
Publicatiedatum: