Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Praat met minister Ilse Aigner over EU-landbouwbeleid

Naturland: 'Biologische landbouw verdient meer steun'

De gemeenschappelijke voordelen die biologische landbouw biedt moet na de hervorming van het Europese landbouwbeleid in 2013 beter beloond worden. Dit stond centraal bij het bezoek van de minister van economie, Ilse Aigner, aan het Arche-Hof Schlickenrieder bij München. Eco-boeren leveren een belangrijke bijdrage aan de economische ontwikkeling. "Wij willen de politici vragen om in de visie de mijlpalen voor duurzame ontwikkeling van de landbouw, biologische landbouw dus, te versterken. De ondertekening van een mondiaal landbouwakkoord door de regering zou ook een stap in de goede richting zijn", zegt Hans Hohenester, voorzitter van Naturland.



Om de argumenten verder te onderbouwen werd aan minister Augner een papier overhandigd met extra uitleg. Meer informatie kan gevonden worden op de website van Naturland: www.naturland.de