Telkaarten worden eind augustus thuisgestuurd

EKO-tellingen 2010 van Milieudefensie en Solidaridad komen er aan

Na het grote succes van vorig jaar kan men zich weer opgeven voor de EKO-tellingen van het jaar 2010! Stuur een mail naar team.voedsel@milieudefensie.nl en krijg eind augustus de telkaart met instructies thuisgestuurd. Vergeet dus niet uw adres door te geven.

De EKO-tellingen zijn een meerjaren-onderzoek waarbij het aanbod biologische en fairtrade producten van supermarktfilialen gemeten wordt. Met behulp van trendanalyses kunnen uitspraken gedaan worden over de inspanningen van de supermarkten op dit gebied. Met de tellingen stimuleren Milieudefensie en Solidaridad de supermarkten om het aanbod van biologische en verantwoorde producten te vergroten.

Vorig jaar zijn 523 supermarkten geteld. Het aanbod biologisch in supermarkten is beland op het hoogste punt ooit. Ook Fair Trade heeft een spectaculaire stijging ondergaan. Voor alle resultaten en meetgegevens terugvinden kijk op www.ekotellingen.nl

Bron: Alles Duurzaam, 16-07-10

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.