Ook biologische producten in assortiment

Amazon gaat in Duitsland ook levensmiddelen online verkopen

Amazon experimenteert in Duitsland met de verkoop van levensmiddelen. Wie in Berlijn of Frankfurt woont en voor elf uur 's ochtends bestelt, krijgt de boodschappen nog dezelfde avond thuis bezorgd.

Sinds kort zijn op Amazon.de meer dan dertigduizend verschillende levensmiddelen te koop, waaronder verswaren als groenten, vlees, vis en biologische producten. Ook zijn onder meer wijn en delicatessen uit verschillende windstreken verkrijgbaar via de site.

Zestig partners

Amazon heeft zelf ongeveer 10 procent van de aangeboden producten in huis, de rest komt van ongeveer zestig partners, meldt Focus. Het Duitse magazine schrijft dat producten van al die aanbieders gezamenlijk kunnen worden besteld, betaald en ontvangen aan de deur. Wie voor meer dan 20 euro besteld, hoeft voor de bezorging niet te betalen.

Procter & Gamble

In de Verenigde Staten houdt Amazon zich al langer bezig met levensmiddelenverkoop. De supermarktproducten worden in daar geleverd door onder meer fabrikant Procter & Gamble, dat onlangs zelf een webwinkel opende.

Bron: Twinkle, 02-07-10

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven