Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorheen Sales Director Wessanen Benelux

Han van Nieuwland per 1 januari 2019 General Manager Wessanen Benelux

Wessanen is verheugd met de benoeming van Han van Nieuwland tot General Manager Wessanen Benelux. Han van Nieuwland neemt per 1 januari de rol van Jeroen Mustert over. Han van Nieuwland (38) werkt sinds 2014 bij Wessanen, waar hij als Sales Director Benelux begon.

Biologisch naar het volgende niveau in de Benelux
“Samen met onze partners heeft Wessanen afgelopen jaren prachtige stappen gezet binnen het supermarkt-, natuurvoedings- en Out Of Home kanaal. Gezamenlijk hebben wij Biologische voeding nog beter onder de aandacht weten te brengen bij de Nederlandse en Belgische consument. Zo zijn we o.a. trots dat inmiddels 16% van de Nederlandse theecategorie biologisch is en ons merk Clipper vrijwel geheel de groei van de theecategorie drijft binnen de supermarkt.
In categorieën waar biologisch voorheen geen rol speelde, hebben we met ons merk Zonnatura, vernieuwing gebracht. De lancering van Zonnatura houdbare, plantaardige zuivel hebben we bijvoorbeeld met Rico Verhoeven groots ondersteund en inmiddels is biologisch 14% van deze categorie.”

“Ook in 2019 zal Wessanen met nieuwe innovaties komen. Met de overname van Abbot Kinney’s brengt Wessanen ook nieuwe elan binnen de categorie plantaardige eetzuivel alternatieven en onder het merk Destination betreedt Wessanen in het natuurvoedingskanaal de koffiecategorie.”

Voor meer informatie:

www.wessanen.com 

Publicatiedatum: