Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin opent biologische winkel in Amsterdam Noord

Dit voorjaar opent biologische foodcoop Odin de eerste biologische speciaalzaak van Amsterdam Noord. De 38e Odin winkel komt in The Bow, een van de nieuwe woontorens aan de Docklandseweg die onlangs is opgeleverd. De verwachte opening is medio mei.

Geschikte locatie overkant IJ
"Amsterdamse leden van coƶperatie Odin vragen al jaren met grote regelmaat of er niet een Odin winkel in Amsterdam Noord kan komen, naast de zes andere winkels die we al in Amsterdam hebben", vertelt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. "Tot op heden is er namelijk nog geen enkele biologische winkel in dit stadsdeel. We zochten al langer naar een geschikte locatie aan de overkant van het IJ en zijn dan ook super blij dat we die nu hebben gevonden."

Lang gekoesterde wens
"Begin april ontvangen we de sleutel van het winkelpand, maar dan zit er nog echt helemaal niks in. Geen vloer, geen toilet, geen meterkast", vertelt Odin directielid Jacqueline de Kool. "Dat betekent dat er nog even flink geklust moet worden voordat de winkel open kan. Zodra we de openingsdatum weten, zullen we dat communiceren. Omdat met de opening een lang gekoesterde wens in vervulling gaat, gaan we daar natuurlijk een feestje van maken. De winkel heeft een mooi formaat dat goed bij Odin past, niet te groot en niet te klein", vervolgt ze. "Klanten kunnen er straks terecht voor een compleet assortiment biologische en biodynamische producten."

Voor meer informatie:
Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
info@odin.nl
www.odin.nl

Publicatiedatum: