Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daan Harterink, Soof Drinks:

"De stap naar biologisch opent nieuwe deuren voor ons merk"

Tholen – Soof heeft met een nieuwe Gember, Peper, Citroen & Appel siroop voor het eerst een biologisch product aan het assortiment toegevoegd. Onlangs presenteerden oprichters Nicole Horsmans en Daan Harterink deze siroop op de Biofach in Neurenberg. Daan: "De stap naar biologisch opent nieuwe deuren voor ons merk. Van begin af aan hebben we van biologisch gedacht 'dit past bij ons'. Net als op de Horecava reageerden de bezoekers erg enthousiast op onze biologische siroop. Er is niet alleen waardering voor de smaak, ook op het uiterlijk van de fles krijgen we positieve feedback."

Daan in de stand van Soof op het NL Paviljoen tijdens de Biofach 2024.

'Vol van smaak met precies genoeg pit'. Zo wordt de nieuwste pure siroop omschreven. De siroop bevat 50,2 procent puur gembersap, wat er volgens het merk voor zorgt dat de gezondheidsvoordelen van de gember worden behouden, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. "De ontwikkeling van deze siroop hebben we op onze manier aangepakt. We onderscheiden ons door enkel gebruik te maken van pure ingrediënten. Er worden geen suikers, conserveermiddelen, zoetstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen toegevoegd. De ingrediënten bestaan uit fruit en kruiden."

Daan vertelt dat ze hopen dat op termijn alle Soof-producten biologisch kunnen zijn. "Bio alleen is voor ons echter niet het einddoel. Wij blijven streven naar een frisdrankenindustrie zonder onnodige toevoegingen. Die beweging is ingezet, maar we hebben ook nog een lange weg te gaan."

De biologische siroop is op verschillende manieren te gebruiken. Behalve frisdrank kun je er ook gemberbier en thee van maken. Daarnaast kun je de siroop verwerken in mock- en cocktails en natuurlijk als shotje nuttigen.

Daan en Nicole op de Horecava in januari.

Voor meer informatie:
Nicole Horsmans
Soof Drinks
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
088 1886611
nicole@soofdrinks.com
www.soofdrinks.com