Tholen - Met Buddy biedt JetDrinks sinds een tijdje ook een natuurlijke energizer. De drankjes zijn goed ontvangen en zijn al bij meer dan 200 Holland & Barrett-winkels verkrijgbaar en vanaf februari bij Albert Heijn. "We willen met Buddy een volgende fase in door het merk in retail verder te bouwen", vertelt Jelle Schmidt. In de stand op de Horecava zal naast Buddy ook een andere nieuwkomer te bewonderen zijn: Noda.

Het Belgische merk Buddy is nu een paar maanden verkrijgbaar via JetDrinks. "Het is een natuurlijke energizer. En energy drinks zijn nog steeds één van de sterkst groeiende categorieën. Wij merken dat er toch meer en meer naar een alternatief voor de reguliere energiedranken van 'de grotere jongens' wordt gezocht. De varianten van Buddy zijn lager in calorieën en bevatten natuurlijke ingrediënten. Ook bevat het 80 milligram natuurlijke cafeïne, een belangrijk voordeel ten opzichte van de reguliere varianten waaraan dit allemaal toegevoegd wordt."

Er zijn drie varianten van Buddy: Mango Passion, Pomegranate Hibiscus en Ginger Lemon. Voordat Jelle de cijfers erbij pakte verwachtte Jelle dat de Ginger Lemon en de Mango Passion het beste zouden lopen, maar tot zijn eigen verbazing scoort vooralsnog de Pomegranate Hibiscus het beste. "Wat grappig, dat had ik echt niet gedacht. De 'gingers' zijn erg populair. Wel willen verschillende cateraars waar we aan leveren graag wat variatie in het aanbod houden. Daarom wisselen ze vaak wat qua assortimenten. Dus het zou kunnen dat daarom de granaatappel-variant nu zo hoog scoort."

Het team van Buddy op Anuga in Keulen (2023).

'Not just soda'
Dit alles vertelt Jelle terwijl ze in het pand in Weesp de laatste voorbereidingen treffen voor de Horecava (8 tot en met 11 januari). "De Horecava vormt voor ons echt de kick-off voor het seizoen. We presenteren tijdens deze beurs ook het Deense merk Noda. De naam staat voor 'Not just soda'. Dit is sparkling water met fruitsap in vier varianten, het ziet er echt heel leuk uit."

JetDrinks is op de Horecava te vinden in hal 8, stand 212.

Voor meer informatie:
Jelle Schmidt
JetDrinks
Flevolaan 34
1382 JZ Weesp
0294 255853
06 19618396
jelle@jetdrinks.nl
www.jetdrinks.nl