Exclusief software-event op locatie bij Tony's Chocolonely: 29 november

Aptean's klant Tony's Chocolonely opent de deuren! Tijdens dit exclusieve event op 29 november geeft chocoladeproducent Tony's een informatieve presentatie en rondleiding door het pand. Ontdek hoe dit bedrijf dagelijks streeft naar een slaafvrije chocoladeketen, mede dankzij de voordelen van foodspecifieke ERP software.

Hoe helpt het automatiseren van de gehele productie- en logistieke omgeving om end-to-end inzicht te bieden in alle bedrijfsactiviteiten, efficiënter te werken en de traceerbaarheid te optimaliseren? Feike van der Werf, IT Manager bij Tony's, vertelt over hun ervaring met de volledig geïntegreerde, foodspecifieke ERP oplossing in de cloud van Aptean.

Voedings- en drankenbedrijven met een branchespecifieke ERP oplossing verwachten dit jaar een winstgroei van 7.7 (procentpunten), ten opzichte van een groei van 6.8 bij het gebruik van een generieke oplossing– 2024 Trendrapport.

Tijdens het event komt het volgende aan bod:

  • Wat de grootste trends en uitdagingen in de sector zijn op dit moment*
  • Hoe digitalisering de basis heeft gelegd voor verder succes van Tony's
  • De voordelen van een volledig geïntegreerde, branchespecifieke cloud oplossing

Laat je inspireren door op woensdagmiddag 29 november vanaf 12.15 uur (met lunch) een bezoek te brengen aan Tony's prachtige locatie in Amsterdam. Het event wordt rond 16.00 uur afgesloten.

*Aptean deed in samenwerking met onderzoeksbureau B2B International in augustus 2023 onderzoek onder de Nederlandse en Belgische voedings- en drankensector, met als resultaat het 2024 Trendrapport.

Klik hier om in te schrijven.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven